fbpx

Uudet Villi Vitamiinivedet Finn Springiltä

Villi Vitamiinivedet – paljon hyvää, vähän kaloreita

Villi Vitamiinivedet ovat Finn Springin keväällä 2023 lanseeraama tuotesarja, jossa on paljon hyvää, mutta vähän kaloreita. Tuotesarjassa on kaksi herkullista makua: Villi Vitamiinivesi Piristävä vadelma-mustikka ja Vastustuskykyinen sitruuna-inkivääri. Vitamiinivesissä on runsaasti vaikuttavia ainesosia, ja niissä on hedelmäsokeria ainoastaan 3 g/100 ml. Villi Vitamiinivedet valmistetaan suomalaiseen lähdeveteen.

Kuplivat Villi Vitamiinivedet ovat kevyt vaihtoehto virvoitusjuomille tai energiajuomille, ja ne virkistävät pitkin päivää, missä ikinä liikutkin! Löydät kotimaiset ja kohtuuhintaiset Villi Vitamiinivedet hyvinvointijuomien hyllystä. Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista S- ja K-ryhmän ruokakaupoista. Juomien hinta noin 1,99 €/pullo Prismassa ja K-Citymarketissa.

VILLI VITAMIINIVESI Piristävä vadelma-mustikka

Villi Vitamiinivesi Piristävä on hiilihapollinen vadelman ja mustikan makuinen juoma, joka sisältää niasiinia, pantoteenihappoa, B6- ja B12-vitamiinia, biotiinia ja sinkkiä. Juomassa on myös ginseng-, guarana-, maca- ja vihreä tee -uutetta.

Niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Suositellaan tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Tuotetiedot Villi Vitamiinivesi Piristävä vadelma-mustikka

Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen sitruuna-inkivääri

Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen on hiilihapollinen sitruunan ja inkiväärin makuinen juoma, joka sisältää C-, B6- ja B12-vitamiinia, foolihappoa, sinkkiä ja seleeniä. Juomassa on myös inkiväärimehua ja -uutetta sekä vihreä tee -uutetta.

C-, B6- ja B12-vitamiini, sinkki, folaatti (foolihappo) ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositellaan tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Tuotetiedot Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen sitruuna-inkivääri

Villi on vastuullinen juomabrändi keskipohjalaiselta perheyritykseltä

Villi on keskipohjalaisen perheyritys Finn Springin juomabrändi, jonka valikoimaan kuuluvat Villi Vitamiinivedet, Villi Vichyt ja Villi Lähdevedet. Puhtaan suomalaisen luonnon inspiroimat Villivedet vievät nauttijansa makumatkalle niin kippuraisille metsäpoluille kuin villiin puutarhaankin. Villivedet valmistetaan Toholammilla Multilan luonnonlähteen veteen.

Villivedet pakataan kokonaan kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin uusiutuvaa energiaa käyttäen, ja juomien hiilijalanjälki hyvitetään kokonaisuudessaan. Villin on luonut perheyrityksen nuorempi sukupolvi, jolle vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat aina olleet kiinteä osa maailmankuvaa.

Kuvapankki

Lisätiedot:

Iida Nylander, myynti- ja markkinointijohtaja
p. 044 530 1286
iida.nylander@finnspring.fi
https://villivesi.fi/
https://finnspring.fi/