fbpx

Villi Vitamiinivesi sitruuna-inkivääri

Uusi Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen on sitruunan ja inkiväärin makuinen hiilihapollinen juoma, jossa on runsaasti vaikuttavia ainesosia. Vähäkalorisessa juomassa on hedelmäsokeria ainoastaan 3 g/100 ml.

Juoma sisältää C-, B6- ja B12-vitamiinia, foolihappoa, sinkkiä ja seleeniä. Juomassa on myös inkiväärimehua ja -uutetta sekä vihreä tee -uutetta.

C-, B6- ja B12-vitamiini, sinkki, folaatti (foolihappo) ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositellaan tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Maista myös Villi Vitamiinivesi Piristävä vadelma-mustikka!

Villi Vitamiinivesi vadelma-mustikka

Uusi Villi Vitamiinivesi Piristävä on vadelman ja mustikan makuinen hiilihapollinen juoma, jossa on runsaasti vaikuttavia ainesosia. Vähäkalorisessa juomassa on hedelmäsokeria ainoastaan 3 g/100 ml.

Juoma sisältää niasiinia, pantoteenihappoa, B6- ja B12-vitamiinia, biotiinia ja sinkkiä. Juomassa on myös ginseng-, guarana-, maca- ja vihreä tee -uutetta.

Niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Suositellaan tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Maista myös Villi Vitamiinivesi Vastustuskykyinen sitruuna-inkivääri!