fbpx

Villi Vichy puutarhamarjat

Kirpeä punaherukka, pehmeä vadelma, lähteen läikähdys – sukella villiin puutarhaan! Juomassa on jopa kaksinkertainen suolapitoisuus perinteiseen vichyyn verrattuna, 0,10 g/100 ml. Valitse Villi Vichy liikunnan lomaan tai vaikkapa kevyeksi saunajuomaksi.

Villi Vichyihin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Maista myös hurmaava sitruuna-katajanmarja ja mansikka-raparperi!

Villi Vahva Vichy

Villi Vahva Vichy on nimensä mukaisesti markkinoiden vahvin vichy. Juoman suolapitoisuus on 0,15 g/100 ml, joten siinä on perinteiseen vichyyn verrattuna jopa kolminkertainen määrä suolaa. Nauti helpotukseksi kesähelteillä tai kokeile kevyenä saunajuomana.

Villi Vichy sitruuna-katajanmarja

Villi Vichyihin on ammennettu raikkaan lähdeveden kaveriksi suomalaisten toivemakuja. Villi Vichy sitruuna-katajanmarja on kuplivan kevyt virvoke, jossa on jopa kaksinkertainen määrä suolaa perinteiseen vichyyn verrattuna: 0,10 g/100 ml. Nauti liikunnan lomassa tai kokeile kevyenä ruokajuomana. Vichy saa huumaavan tuoksunsa katajanmarjasta, ja sen alkumaussa korostuu katajanmarja ja jälkimaussa sitruuna.

Maustettujen vichyjen herkulliset maut syntyvät luonnon antimista. Maista myös mansikka-raparperi sekä vadelman ja punaherukan makuinen Villi Vichy puutarhamarjat!

Villi Vichy mansikka-raparperi

Mehevä mansikka, raikas raparperi, lähteen läikähdys. Uutuusmaku Villi Vichy mansikka-raparperi tuo kesän kielelle! Juomassa on jopa kaksinkertainen suolapitoisuus perinteiseen vichyyn verrattuna, 0,10 g/100 ml.

Villi Vichyihin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Maista myös hurmaava sitruuna-katajanmarja ja puutarhamarjat!