fbpx

Villi Vichy vadelma-karhunvatukka

Pehmeä vadelma, hurmaava karhunvatukka, lähteen läikähdys. Herkullisen marjaisa uutuusmaku Villi Vichy vadelma-karhunvatukka on raikas janonsammuttaja kuumanakin kesäpäivänä. Juomassa on jopa kaksinkertainen suolapitoisuus perinteiseen vichyyn verrattuna, 0,10 g/100 ml.

Villi Vichyihin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Maista myös tuoteperheen muut ihanat maut: mansikka-raparperi, sitruuna-katajanmarja ja puutarhamarjat!

Villi Vichy puutarhamarjat

Kirpeä punaherukka, pehmeä vadelma, lähteen läikähdys – sukella villiin puutarhaan! Juomassa on jopa kaksinkertainen suolapitoisuus perinteiseen vichyyn verrattuna, 0,10 g/100 ml. Valitse Villi Vichy liikunnan lomaan tai vaikkapa kevyeksi saunajuomaksi.

Villi Vichyihin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Maista myös vadelma-karhunvatukka, sitruuna-katajanmarja ja mansikka-raparperi!

Villi Vahva Vichy

Villi Vahva Vichy on nimensä mukaisesti markkinoiden vahvin vichy. Juoman suolapitoisuus on 0,15 g/100 ml, joten siinä on perinteiseen vichyyn verrattuna jopa kolminkertainen määrä suolaa. Nauti helpotukseksi kesähelteillä tai kokeile kevyenä saunajuomana.

Villi Vichy sitruuna-katajanmarja

Pirteä sitruuna, aromikas katajanmarja, lähteen läikähdys. Villi Vichy sitruuna-katajanmarja on metsänraikas ja kuplivan kevyt virvoke, jossa on jopa kaksinkertainen määrä suolaa perinteiseen vichyyn verrattuna: 0,10 g/100 ml. Nauti kevyenä ruokajuomana tai virkistyksenä liikunnan lomassa.

Villi Vichyihin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Maista myös uusi vadelma-karhunvatukka, kesäinen mansikka-raparperi ja vadelman ja punaherukan makuinen puutarhamarjat!